Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Uitslag prijsvraag Open Dag

De uitslag van de Open Dag-prijsvraag is bekend. Klik hier.


OPEN DAG GEMIST?

U hebt zaterdag 17/1 onze Open Dag gemist en u wilt toch nog een kijkje komen nemen? Dat kan!
Neem contact op met dhr. J. Duenk (0314-325248). Hij zal in overleg met belangstellende ouders enkele rondleidingen verzorgen op een normale lesdag. De eerste rondleiding is gepland op donderdag 22 januari. Wel graag telefonisch aanmelden.Profielwerk op maat

Profielwerk op maat

Gratis buffet

Laura Horsting en Merel Holtslag uit 5H bedachten dat het best een mooi idee zou zijn om in het kader van hun profielwerkstuk M&O een gratis diner te organiseren voor mensen in de regio die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Tolkien, DNA en crisissituaties

Tolkien, DNA en crisissituaties

TOM’ers in collegebank op BPS-conferentie

23/1 - Sinds dit schooljaar is het Ludger officieel lid van de vereniging voor BegaafdheidsProfielScholen, ofwel het BPS. De vereniging organiseert regelmatig activiteiten, zoals een jaarlijkse conferentie vol masterclasses en lezingen speciaal voor leerlingen van BPS-scholen.


Open Dag 2015

Open Dag 2015

Veel bekijks

17/1 - Met een strakblauwe hemel, een fris winterzonnetje en een wind die afgelopen zaterdag lekker bleef liggen, was het ideaal weer om er met de familie eens gezellig op uit te gaan. Bijvoorbeeld naar de Open Dag van het Ludger. Drommen basisschoolleerlingen deden dat dan ook. Mét hun vaders, moeders, broertjes, zusjes, en opa’s en oma’s.

Recht en werk

Recht en werk

TOM'ers bezoeken oud-Ludgerleerling

21/1 - In het buitengebied van Angerlo gingen acht TOM’ers uit 3 vwo afgelopen dinsdag op bezoek bij mr. D.J. de Jong. Het gesprek met deze meester in de rechten maakt onderdeel uit van een reeks ontmoetingen met uiteenlopende beroepsbeoefenaars.

Staartje kerstactie

Staartje kerstactie

Cheque voor Ouderenfonds

14/1 - In de aula van het Willibrordgebouw ontving Monique Wolfskamp van het Ouderenfonds gisteren uit handen van Nowel Tiemessen een cheque ter waarde van € 7706. Monique zullen velen kennen van de tv-serie ‘Waarheen, waarvoor’, waarin zij de opdrachten gaf aan Geer en Goor.