Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws


Biologie Olympiade II

Biologie Olympiade II

Tweede ronde in Burgers Zoo

20/3 - Afgelopen zaterdag gingen Sjoerd Seinhorst (links) en Julian Putman uit 3 vwo met docent Marieke Willems naar Burgers Zoo voor de tweede ronde van de Biologie Olympiade. Daar kregen ze eerst - als voorproefje - een rondleiding door de Ocean, voor én achter de schermen.

Dubbelexcursie klas 1

Dubbelexcursie klas 1

Bio en bv naar Kröller-Müller

16/3 - Beeldende vorming en biologie nemen op 13 maart gezamenlijk klas 1 mee op excursie. Naar het Kröller-Müller in Arnhem. Daar scheiden zich de wegen. De kunstzinnigen spoeden zich naar binnenmuseum en beeldentuin, de biologen reppen zich richting het Museonder.

Design and Art Traject 2

Design and Art Traject 2

DAT-leerlingen bezoeken Arnhem

15/3 - De leerlingen van het Design en Art Traject brachten op 28 februari een bezoek aan mode- en designstad Arnhem. Gestart werd in het atelier van Theo Konijnenburg, die de DAT’ers al kenden van eerdere lessen in de Gruitpoort.


Deutsche Arbeitswelten

Deutsche Arbeitswelten

4V naar Dortmund

14/3 - De leerlingen van 4V mét Duits bezochten onlangs de DASA Arbeitswelt Ausstellung in Dortmund. Op een oppervlak ter grootte van twee voetbalvelden biedt deze tentoonstelling informatie rondom het thema arbeid, in heden, verleden en toekomst. Van de industriële revolutie tot aan de moderne technologische ontwikkelingen.

Muziek op je boterham

Muziek op je boterham

Pauzeconcert op Willibrord

9/3 - Zeven acts gaven vandaag op het Willibrordgebouw tijdens de grote pauze een prima concert. Voor hun massaal toegestroomde klasgenoten speelden de jonge muzikanten de sterren van de hemel en de hagelslag van de boterham.