Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Magister tijdelijk buiten gebruik

I.v.m. roosterwerkzaamheden zal Magister voor leerlingen en ouders gesloten zijn van maandag 10 juli t/m woensdag 16 augustus.


Zomervakantie

Zomervakantie

Het schooljaar zit er weer op. Geniet van de vakantie!

Wij zijn gesloten tot maandag 14 augustus. Bij een noodgeval kunt u contact opnemen met onze rector, Louise Beernink, tel.nr. 06-51935035.

Taaldorp: Ludoville

Taaldorp: Ludoville

6/7 - In de toetsweek waren de leerlingen van 2 mavo en 2 havo te gast in het Taaldorp Frans, oftewel Ludoville.

Krachtveld 2017

Krachtveld 2017

Verslag

Na maandenlange voorbereidingen gonsde het Ludger College afgelopen donderdag en vrijdag van kunstzinnige bedrijvigheid: Krachtveld 2017 was een feit.

Blog

Blog

Louise Beernink

Het schooljaar loopt op zijn eind. Hopelijk rondt uw kind dit schooljaar succesvol af en kan hij/zij het komend jaar door in een klas hoger of naar een vervolgopleiding toe.


Op woensdag 14 juni was de ‘examenuitslagdag’: in vele gezinnen een spannende dag. Het is overigens ook elk jaar op school weer een spannende dag: hoeveel leerlingen zouden er al geslaagd zijn na tijdvak 1 en hoeveel leerlingen kunnen nog een herkansing gaan doen? Leerlingen en docenten hebben hard gewerkt en we hopen natuurlijk jaarlijks op een mooi resultaat.

Veilige (school)fietsroutes

Veilige (school)fietsroutes

Scholen inventariseren knelpunten

26/6 - Doetinchem heeft een regionale functie. Daarom zijn er veel bovenlokale voorzieningen te vinden zoals bedrijventerreinen, middelbare scholen, een bioscoop en een schouwburg. Duizenden leerlingen uit omliggende plaatsen komen dagelijks op de fiets naar Doetinchem. Zij fietsen meestal in groepen en maken veel gebruik van vaste fietsroutes.