Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Vooropleiding conservatorium

Informatieavond vooropleiding conservatorium: 
10 maart, 19.30 uur, Muziekschool.
Klik hier voor de folder 'Muziek als beroep'.Workshopdag 3M

Workshopdag 3M

'Een dag uit het leven van ...'

Van een door midden gezaagde Pringles-bus en een stukje blik kun je heel goed zelf een camera bouwen. En daarmee maak je - na wat uitleg en wat experimenteren - ook nog behoorlijk geslaagde selfies.

Biologie Olympiade 2015

Biologie Olympiade 2015

Mooie resultaten

Al jarenlang doen leerlingen van het Ludger College mee aan de landelijke Biologie Olympiade. Dat is ook dit jaar het geval. Een paar weken geleden werden de toetsen gemaakt, en nu zijn de resultaten binnen. En we kunnen er trots op zijn!

BLURRR

BLURRR

Gloednieuw en digitaal

Wat staat er op de bucket list van mevrouw Van Vleuten? Hoe zien de selfies van meneer Dilekçi en meneer De Wijs eruit? Welke chocoladereep is perrrrfect voor je break? Inspiratie nodig? Begin aan onze DIY!

Kom langs en bewonder Ludgers gloednieuwe digitale schoolkrant! Klik hier.

Volleybal klas 2

Volleybal klas 2

Doetinchems kampioenschap

Op donderdag 5 februari werd het Doetinchemse volleybaltoernooi klas 2 voor jongens en meisjes gespeeld in de nieuwe Topsporthal. Vijf scholen (Ludger, Rietveld, Metzo , AOC en Ulenhof) leverden in totaal 34 teams, met in totaal zo'n 200 leerlingen.

Excursie bv naar Den Haag

Excursie bv naar Den Haag

Mark Rothko en The Frick Collection

Afgelopen donderdag vertrokken 5H en 5V mét beeldende vorming naar het Gemeentemuseum in Den Haag. Alle vijfdeklassers maakten eerst een thematour door de vaste collectie passend bij het eindexamen Tekenen.