Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Open Dag

Zaterdag 27 januari 2018 van 10.00-15.00 uur is er een Open Dag. Klik hieronder op de 3 foto's voor meer informatie.Verkort rooster

Verkort rooster

Dinsdag 23 januari, dinsdag 30 januari en donderdag 1 februari werken we met een verkort rooster.

Volleybaltoernooi

Volleybaltoernooi

Leerjaar 3 en hoger

19/1 - Afgelopen woensdag 17 januari hebben een aantal Ludgerianen meegedaan aan het volleybaltoernooi in sporthal De Bongerd. Ludger 2 (zie foto) is eerste geworden, Ludger 1 is vierde geworden! Als vanouds werd er weer sportief en leuk gespeeld.

Opbrengst kerstactie

Opbrengst kerstactie

11/1 - De kerstactie heeft bijna 7000 euro opgeleverd voor de Voedselbank Doetinchem én 70 kratten met levensmiddelen. Hartstikke goed gedaan allemaal! De Voedselbank is er erg blij mee want zij hebben een bus aan kunnen schaffen van het geld dat in 2016 en in 2017 is opgehaald.

Verslag Wintersportreis

Verslag Wintersportreis

11/1 - Onze jaarlijkse wintersportreis zit er weer op. Afgelopen zondagmorgen om 8 uur werden de deelnemers door opgeluchte (?:-)) ouders vanaf het hoofdgebouw weer meegenomen naar hun eigen bedje. Niemand die door een gipsvlucht de terugreis moest missen. Voor de achterblijvers (en toekomstige ‘thrillseekers’) doen we even verslag.

Blog

Blog

Louise Beernink

Het schooljaar is goed op dreef: de eerste periode en daarbij horende afsluitende toetsweek is alweer voorbij. De toetsweek roept zowel onder leerlingen, ouders als collega’s veel verschillende reacties op, reacties die gaan over het waarom van een toetsweek in de onderbouw tot en met de wijze waarop een toetsweek is ingedeeld.