Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Roosters!

Door een technische storing zijn de roosters onder de button 'Rooster' niet correct. De juiste roosters staan wél op Magister. Dit geldt voor leerlingen én docenten.Techniekdag 3H

Techniekdag 3H

Krakende kranen en andere workshops

De leerlingen van 3 havo moeten binnenkort een profiel kiezen. Bij die keuze is het natuurlijk belangrijk dat je ook weet wat een profiel eigenlijk inhoudt. Daarom was er afgelopen woensdag op de HAN een Techniekdag. Alle zes 3H-klassen konden daar met eigen ogen zien dat je met techniek echt niet alleen motoren in elkaar sleutelt.

In debat

In debat

Mavo sleept zilver in de wacht

Andermaal zijn leerlingen van 3 en 4 mavo, onder de bezielende leiding van docent Marlous Rutjes, in de prijzen gevallen bij een debatdag. Het gaat om de ‘Dag van het Lagerhuis', die afgelopen vrijdag werd gehouden in het provinciehuis in Arnhem.

Nieuw raamwerk

Nieuw raamwerk

Vondelstraat in en uit de steigers

De voorzijde van het hoofdgebouw stond even in de steigers en de oorzaak daarvan bevond zich binnen. De lokalen aan de Vondelzijde boven, 314 t/m 319, kregen een opknapbeurt. En dat mocht ook wel na al die jaren van trouwe dienst.

Interdisciplinair

Interdisciplinair

Kunstproject in klas 3

Op vier (bijna) achtereenvolgende maandagen krijgen alle leerlingen van 3H en 3V een interdisciplinair kunstproject voorgeschoteld. Daarbij werken ze, in de Gruitpoort, telkens een dag lang aan het project ‘Out of the box’.


Seid bereit, immer bereit!

Seid bereit, immer bereit!

Gastspreker vertelt 4V over leven in DDR.

Op 9 november 2014 is het 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Aan allerlei facetten van deze historische gebeurtenis is in de lessen Duits veel aandacht besteed. Hoe is de Muur ontstaan? Hoe zag het leven in de DDR er uit? Wat leidde uiteindelijk tot de val van de Muur?