Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Informatieavond TOM

Op woensdagavond 27 september om 19.30 uur is er voor leerlingen van klas 1 vwo en hun ouders een informatieavond over het TOM-traject en meer-en hoogbegaafdheid. De avond zal plaatsvinden in de aula van het Willibrordgebouw. De uitnodiging treft u hier aan. De TOM-folder vindt u hier.


Oproep voor leerlingenraad

Oproep voor leerlingenraad


Beste leerlingen,

Dit jaar gaan we aan de slag met het oprichten van een leerlingenraad. Juist wij, de leerlingen, zouden meer inspraak moeten krijgen op het onderwijs en hoe het er hier op school aan toegaat. Jij kunt het verschil maken, of je nou net begonnen bent in klas 1 of al in de zesde zit.
Dus meld je aan! Kijk voor meer informatie op its Learning.

Informatieavond dyslexie

Informatieavond dyslexie

Op dinsdag 26 september om 19.00 uur is er voor alle eerstejaars leerlingen met een dyslexieverklaring en hun ouders een informatieavond over dyslexie. De avond zal plaatsvinden op het Willibrordgebouw. Aanmelden kan via o.vansetten@ludgercollege.nl

Week Tegen Pesten

Week Tegen Pesten

18 t/m 22 september

8/9 - Van 18 t/m 22 september is De Week Tegen Pesten. Pesten: vrijwel iedereen heeft ermee te maken (gehad). Misschien ben je zelf gepest, heb je gepest of heb je meegemaakt dat iemand werd gepest. Om pesten tegen te gaan is er elk jaar aan het begin van het schooljaar De Week Tegen Pesten. Het Ludger College doet hier ook aan mee. Jan Duenk trapt deze week af door het voorlezen van een gedicht op het Willibrordgebouw.
Vacature surveillanten

Vacature surveillanten

Herhaalde oproep

Het Ludger College is op zoek naar surveillanten. De vacaturebeschrijving treft u hier aan. 

IBC naar Strijp-S

IBC naar Strijp-S

4/9 - Vorige week woensdag heeft 4HA IBC een bezoek gebracht aan Strijp-S in Eindhoven, het voormalige Philipsterrein.