Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Schoolgids en Contactblad 1
Introductie 4V en 5V

Introductie 4V en 5V

De mentor als pasha

Ook de leerlingen van 4 en 5 vwo kregen tijdens hun introductiedagen allerlei groepsopdrachten om de onderling band te versterken. Daarbij speelde durven een belangrijke rol. Zo moesten zij onder meer met de klas over een lijn heen klimmen zonder deze te raken.

Introductie klas 2

Introductie klas 2

Van Palestra tot De Gruitpoort

26/8 - De tweede introductiedag van klas 2 bood vandaag een rijke variatie aan doedingen in klassenverband en verspreid over uiteenlopende locaties in Doetinchem.

Introductie 2015

Introductie 2015

Een beetje eng maar ook héél leuk!

25/8 - Gewapend met pen, fineliner, kleurpotloden, papier en schaar, een eigen lunchpakket en drinken stappen de nieuwe brugklassers vanmorgen om 8.30 uur lichtelijk opgewonden het Willibrordgebouw aan de Holterweg binnen voor de eerste van twee introductiedagen.

Eindexpo DAT

Eindexpo DAT

Speelse kunst in soorten en maten

6/7 - Vrijdag hebben de artistieke DAT-talenten uit klas 3 en 4 het jaar afgesloten met het inrichten van de Eindexpo. De leerlingen van het Design en Art Traject vertonen daarmee voor de laatste keer dit jaar hun kunsten!

Village de langue

Village de langue

Frans in het 'echt'

4/7 - Mensen die met enige regelmaat naar Frankrijk op vakantie gaan, zullen het zeker herkennen. Je bent in een Franse winkel of apotheek of je wilt op straat de weg vragen, en op dat moment sta je ondanks jaren Frans met de mond vol tanden.