Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Krachtveld

Hieronder vindt u de laatste informatie over het Krachtveld Festival. En om een beetje in de stemming te komen, hier alvast wat foto's van de repetities.Kaffee und Kuchen

Kaffee und Kuchen

3M naar Kleve

Leerlingen van 3 mavo bezochten op 24 april Kleve. De dag begon met een speurtocht door Kleve. Daarna interviewden de leerlingen in het Duits enkele inwoners over ‘Kaffee und Kuchen’. Tot slot kon een bezoekje aan de ‘Konditorei’ natuurlijk niet ontbreken!

Gentrification

Gentrification

5V met AK bezoekt Utrecht

26/4 - De leerlingen aardrijkskunde uit 5 vwo hebben afgelopen vrijdag in Utrecht niet alleen een prachtige dag gehad, maar ze hebben er ook nog eens veel geleerd. Om te beginnen ondervonden ze aan den lijve hoe dat eigenlijk gaat, reizen per trein. Met de tijd en het perron en zo. Mooi handig als je over dik een jaar gaat studeren.

Filosofiedag 5H

Filosofiedag 5H

Mondiale rechtvaardigheid

17/4 - Dat vrouwen in algemene zin filosofischer zijn ingesteld dan mannen, zult u ons niet horen beweren. De grote wijsgeren in het verleden waren immers (bijna) altijd mannen. Al zou dat ook kunnen komen omdat vrouwen destijds wel iets nuttigers te doen hadden.

Roadshow Techniek

Roadshow Techniek

HAN-trailer voor exact profiel

8/4 - En opeens staat er een levensgrote vrachtwagen voor de school. Een Trailer Techniek truck van de HAN. Met een Roadshow speciaal voor 4H, 4V & 5V mét een exact profiel. En deze leerlingen bezoeken de oplegger in groepen van 24 want meer kunnen er tegelijkertijd niet in.

Slotconcert 2015

Slotconcert 2015

Slotconcert 2013

4/4 - Het Slotconcert is een heel bijzonder schoolexamen. Om te beginnen, is dit het enige waarvoor de leerling slaagt door eraan mee te doen. De loutere aanwezigheid op de bühne is strikt genomen goed voor een voldoende.