Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Open Dag

Zaterdag 4 februari 2017 van 10.00-15.00 uur is er een Open Dag. Klik hieronder op de 3 foto's voor meer informatie. Bekijk hier het filmpje speciaal voor leerlingen van groep 8. Kerstactie update

Kerstactie update

Voor wie het nog niet wist: de leerlingen hebben in totaal € 8406 opgehaald voor de Voedselbank Doetinchem. Een geweldig bedrag waar de leerlingen trots op mogen zijn! Ook zijn er maar liefst 58 kratten met levensmiddelen naar de Voedselbank gegaan.

Het IMF 2017 komt eraan!

Het IMF 2017 komt eraan!

vrijdag 3 februari

Op vrijdag 3 februari is het Interscolair Muziek Festival er weer! Muzikanten van alle middelbare scholen van Doetinchem (en omstreken) strijden om de mooiste prijzen. Wil je meedoen, meld je dan voor vrijdag 20 januari aan bij je muziekdocent! ’s Middags is er ook nog een vocaal/instrumentale workshop voor belangstellende leerlingen (bovenbouw). Wil je daaraan meedoen, download dan de informatie hier en lever het strookje in bij de muziekdocent.

Wintersportexcursie 2017

Wintersportexcursie 2017

Skikamp wederom een groot succes

16/1 - Met 70 leerlingen zijn we 2 januari richting Oostenrijk vertrokken. Alpendorf was dit jaar de eindbestemming. Een groot en uitdagend skigebied!

Excursie beeldende vorming

Excursie beeldende vorming

Amsterdamse musea

16/1 - Vrijdag de 13e vertrokken 5h/5v leerlingen met beeldende vorming in het pakket samen met drie docenten naar Amsterdam.  

Paarse Vrijdag

Paarse Vrijdag

9/12 - Vandaag is het Paarse Vrijdag! Leerlingen van 4 mavo hebben rondom dit thema een filmpje gemaakt en een interview met Louise Beernink (rector) gehouden.