Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Mentorenlijst

De mentorenlijst 2016-2017 is te vinden bij Downloads onder het kopje "Overige".

Contactgegevens directie en afdelingsleiders

De lijst met contactgegevens van de directie en de afdelingsleiders is te vinden bij Downloads onder het kopje "Overige".
Wij willen u vragen om alleen in noodgevallen het privételefoonnummer van de directie en afdelingsleider te gebruiken. U kunt hen bij voorkeur via e-mail bereiken of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer van school (0314-325248).

Schoolgids

De schoolgids van 2016-2017 is uit! De gids is te vinden bij Downloads. Let op: onder voorbehoud van wijzigingen.


Openingsfeest klas 1 en 2

Openingsfeest klas 1 en 2

De foto's van het openingsfeest van 13 oktober jl. kan je hier vinden.

Excursie Parijs

Excursie Parijs

14-16 oktober 2016

Op vrijdag 14 oktober vertrokken in alle vroegte 62 leerlingen van 4 Mavo, 5 Havo en 6 Vwo met hun docenten voor een lang weekend naar Parijs. Deze leerlingen met Frans of beeldende vorming of zelfs beide vakken in hun pakket, bezochten in drie dagen alle highlights van de lichtstad.

Eindexamenklassen Duits in Bonn

Eindexamenklassen Duits in Bonn

Op 23 september jl. werd Bonn overspoeld door een grote groep Ludgerianen. Ter voorbereiding van het eerste mondeling bezochten de examenleerlingen met Duits in hun pakket hier o.a. het Haus der Geschichte. Dit is een prachtig museum voor de moderne Duitse geschiedenis (vanaf 1945). Tijdens een rondleiding in het Duits brachten officiële gidsen belangrijke gebeurtenissen en personen tot leven.


 

Tweede prijs op Nffs

Tweede prijs op Nffs

voor bovenbouw Ludger College

Juliette Camstra, Daan Somsen en Sebastiaan Muradi uit 6 vwo hebben onlangs met hun film Waste op het 12e Nationaal Film Festival voor Scholieren de 2e prijs gewonnen in de categorie Animatie bovenbouw! Helaas ging de eerste prijs (een werkreis naar Griekenland) net aan hun neus voorbij, maar zij hebben lovende kritieken gekregen van de jury bestaande uit professionele filmmakers zoals Eddy Terstall.

Alles over het examen

Alles over het examen

en de rekentoets

Hieronder tref je alle informatie aan over het examen en de rekentoets (schooljaar 2016-2017).