Jouw talent is er thuis.
Ludger College › Nieuws

Informatieavond TOM

Informatieavond TOM

Maandag 24 september

Op maandag 24 september om 19.30 uur is er voor leerlingen van klas 1 vwo en hun ouders een informatieavond over het TOM-traject en meer-en hoogbegaafdheid. De avond zal plaatsvinden in de aula van het Willibrordgebouw. U kunt de uitnodiging, bijlage en de TOM Folder via deze link raadplegen.

Ouderavond 5h en 6v

Ouderavond 5h en 6v

Mededeling:  
De Ouderavond op dinsdag 25 september start voor havo 5 om 19.30 uur en voor atheneum 6 om 20.15.
Wij heten u van harte welkom.
 
 

Ludgercollege met zes films naar NFFS

Ludgercollege met zes films naar NFFS

19/9 - Op maandag 24 september doet het Ludgercollege met wel zes films mee aan de 14e editie van het Nationaal Filmfestival voor Scholieren (NFFS) dat plaats vindt in Lelystad. Het grootste en belangrijkste filmfestival voor middelbare scholieren in Nederland. Van de 200 inzendingen worden door de jury 30 onder- en bovenbouw filmproducties genomineerd.  Op de gala-avond worden de winnaars in de categorieën; fictie, 1 minuut, non-fictie, animatie en videoclip bekendgemaakt.


Vorig jaar wonnen Vonne Grijpma en Emma Kip met de animatiefilm ‘the Bucketlist’ de eerste prijs in de categorie animatie onderbouw. 

Dit jaar zijn de volgende films genomineerd:


Ouderavonden

Ouderavonden

14/9 Komende week zijn de volgende ouderavonden gepland:

Maandag 17 september 4V
Dinsdag 18 september 3H en de ouderavond Dyslexie
Donderdag 20 september 4H en 5V

Wij heten u graag van harte welkom.Informatie Culturele Reizen 2018/2019

Informatie Culturele Reizen 2018/2019

Vorige week zijn er op het Ludger College informatieavonden geweest over de Culturele Reizen. Deze reizen zijn voor de leerlingen echt een hoogtepunt en uit ervaring blijkt dat leerlingen altijd heel enthousiast terugkomen. Voor wie deze avond heeft gemist en voor diegene die de informatie nog even wil doorlezen kunt u hier de powerpointpresentatie nog een keer bekijken.