Jouw talent is er thuis.
Ludger CollegeNieuws › Fludgermarathon
Fludgermarathon

Fludgermarathon

16 maart

Op maandag 12 en dinsdag 13 maart is de voorverkoop in de grote pauze op het Willibrordgebouw!
Wat ooit begon als een feest met heel veel films (vandaar de F) is inmiddels uitgegroeid tot HET feest voor de leerlingen van klas 1 en 2 waar van alles te doen en te beleven is.


Naast de al genoemde films (uit diverse genres) organiseren we een Ludger’s got Talent show. Als je denkt dat je een talent hebt op het gebied van zang, dans, acrobatiek, goochelen enz en dit óók nog durft te presenteren op een podium dan kun je je hiervoor binnenkort aanmelden (verdere info volgt).


Daarnaast organiseren we een FIFA 18 Kampioenschap (2 tegen 2) op de Playstation, is er een Make-up/over lokaal waar je je eigen vaardigheid op dit gebied,onder deskundige begeleiding, kunt vergroten of jezelf een gewoon op kunt laten tutten, een Green screen waar je mooie en leuke fotootjes en filmpjes kan maken, Bubble bal en Laser Game (onder voorbehoud) in de gymzalen en een nieuw luchtkussenspel waarop je je vriend/vriendin uit kunt dagen.


Heb je (af en toe) zin om te chillen of te swingen? DJ Niels zorgt de hele avond voor een topsfeer in de aula!Honger/dorst? Pizzapunten, broodje hamburger e.d en drinken zijn tegen hele schappelijke prijzen te verkrijgen.


Kaartverkoop is op 12 en 13 maart. Ze kosten 4,50 euro in de voorverkoop (evt. aan de deur 6 euro). We willen er een ‘gezellig’ feest van maken waar een ieder kan deelnemen aan de activiteit van zijn/haar keuze, dus we verkopen er maximaal 400.
Mede namens zo’n 35 leerlingen uit de bovenbouw die meehelpen om dit feest wederom tot een succes te maken…….. tot 16 maart!


Peter Tennekes