Jouw talent is er thuis.
Ludger CollegeNieuws › Verslag Wintersportreis
Verslag Wintersportreis

Verslag Wintersportreis

11/1 - Onze jaarlijkse wintersportreis zit er weer op. Afgelopen zondagmorgen om 8 uur werden de deelnemers door opgeluchte (?:-)) ouders vanaf het hoofdgebouw weer meegenomen naar hun eigen bedje. Niemand die door een gipsvlucht de terugreis moest missen. Voor de achterblijvers (en toekomstige ‘thrillseekers’) doen we even verslag.
Dinsdag 2 januari om 19 uur vertrokken we en 13 uur later stonden we voor ons hotelletje. De vooraf gemaakte kamerindeling bleek totaal niet overeen te komen met de beschikbare slaapruimtes maar met een beetje passen en meten en de ‘flexibiliteit’ van de Ludger leerlingen kreeg iedereen een passende slaapplek toegewezen.


Bij vertrek wisten we al dat er geen gebrek aan sneeuw zou zijn deze week. Dat bleek nog een understatement te zijn. De eerste 2 dagen heeft het bijna ononderbroken gesneeuwd en de 2 overige dagen waren de ‘Pisten Arbeiter’ onafgebroken bezig om een beetje orde in de sneeuwchaos te scheppen. Moeilijke skiomstandigheden dus!


Dit alles heeft niemand er van weerhouden om op de laatste dag de rode piste af te skiën (voor de ‘insiders': dit zat héél dicht tegen zwart aan). Een verbluffend resultaat. Maar een reis is meer dan dat!

Dankzij jullie enthousiasme, positieve instelling, verantwoordelijkheidsgevoel en aanleg voor Achterhoekse gezelligheid is het een reis geworden die voor de begeleiding (inclusief de instructeurs van Huski!) aanvoelde als een vakantie…

Dank jullie wel,
Kim, Minne, Nicole, Sanne en Peter