Jouw talent is er thuis.
Ludger CollegeNieuws › Oudercursus “Puber in huis”
Oudercursus “Puber in huis”

Oudercursus “Puber in huis”

Dit najaar organiseert Iris in de Buurt (onderdeel van IrisZorg) een cursus voor ouders over de thema's alcohol, drugs en internet in de opvoeding. Het is een leuke informatieve cursus, waaraan in de afgelopen jaren al veel ouders hebben deelgenomen. De cursus bestaat uit 5 maandagavonden, te beginnen vanaf 2 oktober. Voor deze cursus worden alle ouders van leerlingen van klas 1, 2 en 3 van de Doetinchemse middelbare scholen uitgenodigd.
Leuk maar niet altijd even makkelijk met een puber in huis. Welke regels stel je wel en welke niet? Komt het wel aan wat ik zeg? Hoe doen andere ouders dat nou?
 
Fijn om het hier eens met anderen over te hebben? Dat kan tijdens de oudercursus “Puber in Huis”. Deze cursus is bedoeld voor ouders met kinderen in klas 1, 2 of 3. Er zijn geen kosten aan verbonden. De cursus bestaat uit vijf avonden. U wordt op alle avonden verwacht.
 
De cursus start op:
                        maandagavond 2 oktober 2017
                        van 19.30 tot 21.30 uur
                        op de Terborgseweg 63 in Doetinchem.
Na maandag 2 oktober gaat de cursus verder op maandag 9, 23, 30 oktober en 6 november.
  
Tijdens de cursus komen verschillende thema’s aan bod:
·         Hoe blijf ik in contact met mijn kind
·         Alcohol en drugs
·         Social Media en gamen: te veel en te vaak
·         Grenzen stellen
·         Relaties en seksuele vorming
We nemen de tijd voor de vragen die u zelf hebt.
 
 
Aanmelden
U kunt zich voor deze cursus aanmelden door uiterlijk 15 september een mail te sturen naar m.winkel@iriszorg.nl o.v.v. oudercursus Puber in huis. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer. Vervolgens nemen wij contact met u op. Voor vragen neemt u contact op met Margriet de Winkel, tel: 088 - 6061728.